House Lucky Club 2003

House Lucky Club 2003 Le Clan Prague

Žádný nováček mezí pražskými kluby. Trochu utajeně působí téměř tři roky. Podzemní prostory v Balbínově ulici, která se napojuje ve spodní části Vinohradské většinou hostí vybrané párty. Taneční hudba dominuje středověkým klenbám v první řadě.

Snad nejznámější byla série French Connection umožňující vystupovat francouzkým umělcům na F-Communication (Label of famous DJ and music producer Laurent Garnier). Je to sice dva roky, ale stále se vzpomíná na Pata Hearta, Erika Ruga nebo českou houseovou špíčku Tvykse. Samozřejmě, ani techno party se Le Clanu nevyhíbali obloukem.

Dnešní dny jsou ve znamení pravidelných residentů. Asi nejznámější je Francouz Teddy B hrající každou středu a sobotu.
Když už zmiňujeme známé tváře, byla by škoda zapomenout na bývalou missku Míšu Salačovou, která zde také zabrušovala svoje
dýdžejské umění.

Rozjasněné obličeje a štastní lidičkové, to je tvář, která se dá použít jako Le Clan trademark. I když zahalený oparem tajemna, přesto výrazný. Jeho nejnižší patro patří zrcadlovému sálu, s těžkými modrými závěsy a špičkovou osvětlovací výbavou.

Pokud se posunete o patro výš, dostanete se k baru a chilloutu, kde se v ranních hodinách můžete cítit trochu jako sardinka. Nicméně klub se na ojedinělé akce opravdu proměňuje v hodně zajímavé místo, kde se můžete cítit nesvázáni běžnými klubovými rituály.